Унищожават Големия брат в битка срещу Айдъла

Звездни съквартиранти ще разрушат с чукове къщурата на Големия брат, на живо ще пеят Десислава и Пеньо; по същото време ще върви финала на Мюзик Айдъл
5 юни 2007 17:25,
45
Унищожават Големия брат в битка срещу Айдъла
Къщата на Биг Брадър ще претърпи звезден край. Снимка: Биг Брадър
След почти четири години и пет сезона на най-гледаното шоу в България Биг Брадър, най-известната къща у нас ще бъде разрушена завинаги в четвъртък, 7 юни.

През годините в Къщата живяха 77 биг брадъри в общо три "обикновени" Големи братя и два ВИП Брадъра, в които бяха затворени едни от най-известните хора у нас. Преди две години Къщата успя да приюти и 16-те таланта от Стар Академи.

В четвъртък обаче къщурката в Бояна ще бъде унищожена и то лично от нейните бивши биг брадър обитатели. Причината е, че договорът между Нова телевизия и собственикът на Киностудия „Бояна“ изтича и снимките за Биг Брадър трябва да бъдат преместени от полите на Витоша, обясниха за Tialoto.bg от медиата.

Тази есен обаче Биг Брадър няма да има заради новото риалити шоу „Островът на изкушенията“ и засега не е ясно мястото, където ще бъде издигната нова Къща на Големия брат.

Старата къщура обаче ще бъде изпратена подобаващо.

Въоръжени с огромни чукове и каски съквартирантите от петте сезона на ВИП и Биг Брадър публично ще я сринат до основи.

Малко преди багерите да влязат в двора на Къщата, на импровизирана сцена в градината ще пеят бившите съквартиранти – звездите на Биг Брадър - Десислава, Райна и Константин, Лео и Бат Сали, Дичо, Петя Павлова, Пеньо и Лилана. Най-колоритният участник в Биг Брадър Азис обаче най-вероятно няма да се включи в масовата разруха.

Специалното издание на Биг Брадър ”Съквартирантите отвръщат на удара” ще бъде излъчено в четвъртък 7 юни в 20 часа по Нова телевизия.

Денят и часът на срутването съвпадат с финала на Мюзик Айдъл, който ще тече успоредно по bTV.

В битката за праймтайма между Биг Брадър и Мюзик Айдъл за момента води Големия брат. Стартът на ВИП Брадър 2 се оказа значително по-гледан, отколкото първия концерт на айдълите. Двете конкурентни предавания бяха излъчени по едно и също време на 26 март.

Кой ще спечели финалната рейтингова битка ще стане ясно в четвъртък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Deflector преди 16 години
таман си мислех, че терора ще продължава вечно...
17
0
 
0
 
! Отговори
Доволен преди 16 години
Както чалгата, така и тъпите предаваня си отиват ! Много добре - може и да стане хубаво в Българя.....
16
0
 
0
 
! Отговори
за Христина преди 16 години
Тая,победителката сети ли се да дари някъде част от наградата,която не заслужи с нищо/нито е ВИП,нито показа достоино поведение/?????????????Ама провинцията "застана " зад гърба и.Докога ще се делиме на селяни и граждани-нали за всички хляба е един и същи,нали всички сме българи и се гордеем с това?
15
0
 
0
 
! Отговори
pylna pornografiq преди 16 години
Mожеше да се обяви търг,разпродажба на вещите,нещата от и в къщата и с парите да се подпомогнат домове за деца в неравностоино положение,болни деца,въобще деца имащи нужда от помощ.За съжаление има такива в наща богата държава.За тях се мисли само по големите празници.Другият път вие от СИЯ измислете нещо по-смислено от тъпия ви рейтинг!
14
0
 
0
 
! Отговори
към 12 номер преди 16 години
Гледай си Нова,гледай си ББ,щом ти харесва да гледаш как рушат къщата,вместо да гледаш таланта на тези прекрасни "деца".На фона на трудното време в което живееме,можеха да измислят нещо по-умно за "бъдещето" на тази къща.Това е разхищение на пари! Или някои си изпра парите-и вече даи да чупиме,трошиме и т.н.
13
0
 
0
 
! Отговори
golqmata metla преди 16 години
Ne moga da ne izprotestiram sre6tu spe4elilata vip brother Kristina, tova be6e prosto bezobrazie
12
0
 
0
 
! Отговори
golqmata metla преди 16 години
6te gedam razru6avaneto na ky6tata na Big brother.Das si kajem istinata Muzic Idol sme go gledali po vsqkakvi formi(na primer eurovision,star academy,zlatniq orfei)Big brother 6te ostane vinagi po gleda za6toto e novatorsko predavane.A i ne iskam da stavam svidetel na rajdaneto na "novata bg zvezda''(ili po skorao 4alga 4erna dupka).
11
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 16 години
освен с тази борба за рейтинг ББ не впечатляват с нищо друго...и аз ще гледам финала на Тео и Невена
10
0
 
0
 
! Отговори
НЯМА ДА ИМАТ ГОЛЯМ Р преди 16 години
Ако искат пак да вкарат най-големите звезди-все тая.Вече малко хора им вярват и им се връзват.Да ги гледат тези,които гласуваха за Христина.ХА<ХА
9
0
 
0
 
! Отговори
ДОЛУ НОВА TV!!!!!!!! преди 16 години
Както винаги НОВА ТВ се чуди как да ни....................За последно гледах финала на Бик Брадър-една голяма лъжа,поредната манипулация ис ис обещах да не им гледам лъбите.Това е.Всички,които вечерта бяха в саита и пишеха,че вече няма на ги гледат и не им вярват-да го направят!!!!!!!!!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Goldi преди 16 години
Music idol e 100 pati po-interesno ot big brother :)
7
0
 
0
 
! Отговори
D.Dimitrov преди 16 години
Да унищожат и себеси всички от Сиа и Нова.Гадни ко.елета, само и само да прецакат Айдъла готови на всичко.
6
0
 
0
 
! Отговори
DANA преди 16 години
KOlko e lesno da se ru6i!!! :( za6to li?
5
0
 
0
 
! Отговори
вержи преди 16 години
Защо всичко трябва да се руши? Не може ли къщата,в която се показа на какво ниво са голям процент от бъпгарите ,да се използва за нещо друго?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз пък ще си гледам Music Idol !!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Нямя преди 16 години
Тея брадъри имаха 2 месеца да я разрушат, да беха я дали на некои цгани за нула време ще я оправят, това в четвъртък ще е фалш, както и целия Биг Брадър, смешници
2
0
 
0
 
! Отговори
ТЕОДОРА ИЛИЕВА преди 16 години
Напълно съм съгласна със статията ,че борбата за рейтинг е голяма .Но всеки гледа каквото му харесва .Аз не гледам нито едното нито другото предаване.
1
0
 
0
 
! Отговори
assgiver преди 16 години
Ще го гледам на всяка цена, дори и през трупа си! Отсега тръпна в очакване със стабилна ерекция!